Og så har ferien akkurat starta.

hengekøye_tommetanker

Hengekøya bare henger der og det er det den gjør. Og når niese Elise kommer får den alltid besøk. Som sørlending vet hun å sette pris på svaberg, sjø og hengekøye. Ferien er bare 2 dager gammel og jeg innser at den har potensialet i seg til å bli fin. Så langt er været 50/50. En dag sol, en dag regn. Men begge dager fulle av varme. Ei anna niese ringte i forgårs. Ei ifra nord.  “Kan du hente meg på toget klokka 4,. . . .og kan jeg overnatte hos dere?” Det er akkurat slik det skal være. Uventa og fine besøk. Ho brakte solskinn til en vindfull dag. Hennes storebror er her allerede på sommerbesøk, så det ble en fin liten reunionkveld på brygga. Og i går kom kjæresten, Severin,  for å hente henne.

sommer2015_tommetanker

Foruten Oda fikk han med seg litt sommerfrokost, litt svaberg, litt mer familie, litt Tømmerstø. Litt båt. Litt bad. Litt is. Litt hengekøye. Litt fisking. Innimellom alt dette svingte Maya saksa og mitt liv som stygg opphørte. Jeg satt i sola og fikk ny hårsveis. Lurvelevenet forsvant. Jeg er fortsatt bleikfeit, men nå er i alle fall toppen fin, og det bleike er tiltagende rosa. Sommeren er fin. Og så har ferien akkurat starta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s