Når solen skinner på en grå dag.

arild_tomm_bjørn_tommetanker

Smilefjes. Endelig. Jeg sitter her med et smilefjes. Ikke sånt som må lastes ned eller lastes opp eller lastes bort eller bare blir til en last. Nei, dette er skikkelig analogt ekte og sitter nedenfor nesa i ansiktet mitt. Og det skulle ikke så mye til. Bare en liten melding fra en kamerat;-  “Tur te Båden i morra?”. Og for den mindre lokalkjente så er Båden et kosenavn for Den Omvendte Båt, som igjen er et lokalt turmål utenfor Kristiansand. 224 meter over havet og med fritt utsyn ut over den Sørlandske skjærgård og Kristiansand By. Men i går var ingen dag med gode utsikter. Regn i lufta, kaldt og grått. salvestjønn_bekken_tommetankerDet var stress på jobb, og jeg hadde vondt i nakken. Faktisk så pass vondt at når jeg kjørte bil måtte jeg snu hele bilen for å kunne se i speilet. Men det er en annen sak. Jeg fikk denne meldingen fra Bjørn og jeg svarte ja, og med det så jeg lys i enden av denne grå dagen. Og enda en venn ble med, Arild,- Skogsturens oppfinner. Og vi møttes og gikk. I tre timer gikk vi. Noen ganger stille, men ikke ofte. Turen var fin, men vennskapet var bedre. Det er så fint å gå slik. Jeg går ofte alene i skogen som meditasjon og avspenning og av og til bare for å være. Men en slik tur med gode venner er rett og slett bare godt langt inn i ryggmargen. Det var fortsatt vått og grått og glatt og ikke flatt. Jeg hadde fortsatt vondt i nakken. Men inni meg skinte solen. Takk for turen Bjørn og Arild.

omvendte_båt_tommetaneker.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s