Jeg hadde mistet meg selv. Helt til . . . . . .

takk_facebook_tommetanker

Alt så veldig mørkt ut en stund. Helt til redningen kom fra uventet hold. Det er med stor takk at jeg vil fremheve og fremsnakke facebook. I vrimmelen av visdomsord, vitser, statusoppdateringer og nyheter fra Rjukan finner facebook tid til å fortelle at nettopp jeg er jeg. Jeg var i tvil en stund og følte at jeg mistet meg selv inne i denne digitale verden. Et elektronisk omflakkende liv visket ut min personlighet mer og mer. Til slutt var jeg rett og slett i tvil om jeg fantes her ute,- i virkeligheten. Men facebook tok ansvar og reddet meg i siste klikke-liten. Ved et klikk på mitt eget navn fikk jeg en tilleggsopplysning som brått fikk meg til å finne meg sjæl igjen; (du).  Tomm Erichsen (du) stod det. Phuu! Jeg kunne puste lettet ut. Og etter en del sjekk av pass, vognkort, kontoopplysninger, fødselsattest og dobbelsjekking med nær slet og familie fant jeg ut at det stemte. Facebook hadde rett. Det var meg som satt her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s