Jeg ble litt usikker

runkeeper_tommetanker

Jeg fikk en e-post i går, fra noen jeg ikke kjenner. Det er jo mye snusk og fanteri som svever i eteren og lander hos meg av og til. Jeg fikk nettopp en epost om at min fjerne slektning Erich Erichsen og hans kone var påkjørt i et VestAfrikansk land. En hyggelig advokat fortalte at jeg var enearving og bare måtte kome ned en tur for å hente 8 millioner dollar. Billetten er bestilt. Men i går fikk jeg altså denne e-posten fra Runkeeper!  De forteller at jeg er “over the hump, so keep it up” og at det er “Nice”.   Jeg ble litt usikker her. Men det er kanskje bare meg. På tide å spyle hjernen tenker jeg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s