Tilgi meg.

tilgi_meg_tommetanker

Det er på tide å si unnskyld til han der oppe. Tiden for å be om syndsforlatelse og tilgivelse er her. Og det er så fint at kirken nå har tatt steget inn i den digitale verden. De benytter seg av det som finnes av digitale flater til å minne oss om at vi ikke er alene i denne verden. Det sies at skaperen er over alt, i alle levende ting og i alt det andre. Og det stemmer. På jobben ble jeg oppfordret til bønn. Kanskje det er på tide. Jeg gjør egentlig ikke så mye galt som jeg vet om, men kanskje det er på tide å be for andre. Ønske noe godt og greit som kan hjelpe en bror, søster, fetter, kusine, kone, mor. Eller kanskje en bønn for en venn. Eller en uvenn. Eller en annen. Det er alltid noen som trenger en bønn.

På tide å gi en. Jeg trykket OK.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s