Kjør og tekst etter dette?

Sterkere vitnesbyrd finner du neppe. Jeg bruker aldri mobilen selv når jeg kjører. Jeg sitter heller aldri på med noen som gjør det. Se filmen her, som min gode venn Ole viste meg. Stopp og tenk litt og tenk på hva du og dine nærmeste gjør i trafikken. Og ikke minst; gjør noe med det. Mobilen kan vente.

 

Filmen er enkel og sterk.

Les mer om ItCanWait her: http://www.itcanwait.com/apps-and-tools

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s