Øyeblikksgleder

glede_tommetanker

De kaller det for et KodakMoment. Det millisekundet et kameras lille luke åpnes opp for å slippe inn det som skjer akkurat her og nå. Kameraet stopper tiden og tar vare på det øyeblikket. Akkurat dette øyeblikket deltok jeg i. Det var Maya som stoppet det. Nede på brygga var det full fart den dagen. Pysing og pysing og pysing på kaia. Selv om det var 19 grader i vannet hadde vi tatt på oss våtdrakter; Lucas og jeg. Isabella har vi ikke til ennå, men det kommer. Og etter lang pysing eksploderer det på brygga. Jeg hopper uti. Lucas hopper uti og Isabella tar litt ekstra fart og hopper jaggu meg uti ho og. Og Maya fanget inn denne bitte lille biten av evigheten i sitt kamera. Gudd det er et fint minne. For kameraet har fanget inn akkurat slik jeg opplevde det.;  Glede.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s