The Unlonesome Cowboy

Har du noen gang sett ei snekke som sier tøff, tøff udover fjorden. Det har du sikkert og det er bildet på Sørlandet. Har du noen gang sett ei snekke som sier tøff, tøff udover fjorden hvor styrmannen er ikledd sombrero, da har du sett Allan. Også et bilde på Sørlandet. Jeg har ikke kjent han lenge men skulle ønske jeg hadde. For selv om jeg ikke har kjent han lenge så føles det slik. Han er inkluderende som få. En raus og behagelig fyr. Han ble feiret i går. En bursdag han selv visste om men som kom overraskende på. Hans kone og venner har avvist ham på det grøvste i det siste. Bursdagen fikk vente, de skulle feire senere kanskje, i syden. Han, som liker folk og liker selskap, ble utestengt og takket til slutt ja da hans tvillingbror ba ham med på fest. Lite visste han da at det var hans egen fest han skulle til. Og Allan har venner, mange venner. Og jeg som føler jeg har kjent han lenge ble med de som virkelig har kjent han lenge for å feire ham. Surprise ble til overraskelse for Allan. Et fult lokale av fulle folk feiret og sang. Allan er en Unlonesome Cowboy. Og i går red han virkelig inn i solnedgangen og inn i vennegjengen. En fin fest. Siw hadde nok en gang tryllet fram Paella til 50 stykker. Hard jobb og gudegitt talent gledet alle. Takk Siw, og skål Allan. En gang håper jeg å kunne si. “Allan, JA, han har jeg kjent lenge!.”

allan_50_tommetanker

allan_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s