Nå er det nok varme.

broytestikke_bil_tommetanker

En uventet og plutselig påminnelse kom kastet på meg. Helt uforberedt kom jeg kjørende inn bak bilen som varsler himmelrikets komme. Der alt blir hvitt og lyst og klart og vakkert. Riket hvor Bergans og Swix og Fisher står klare ved porten. Longs og votter blir utlevert og naturen knuger deg til sitt bryst. Det var den ubeskrivelige følsomme Brøytestikkebilen som kom og varmet mitt hjerte med løfter om kaldere tider. Snart skal kulden og snøen fylle bekker og kratt og groper og komper. Jeg gleder meg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s