Usikker på Elkjøp?

elkjop_nissen_tommetanker

Med giganten Elkjøp har jeg egentlig alltid følt meg nogenlunde trygg. Og jeg har kjøpt dett og hint der. Jeg aksepterer att ekspeditørene ofte ikke kan så mye. For mange er dette kveldsjobb etter studiene og da er kanskje ikke oppladbare vaffelkokere med innebygd wifi og motstrømsmuligheter det de kan mest om. Men de fleste kan mer enn meg og ofte forteller internettet meg at det de selger har en god og riktig pris.  Men jeg ble skeptisk i går. Etter en liten , og trygg, handel hos denne store elkjeden gikk jeg mot utgangen. Der hadde de hengt opp en salgsplakat; Anbefalt!. med overskriften; La gavene tale. Og det er her Elkjøps  falitterklæring kom. Den anbefalte varen hos denne el-produkt giganten var altså Julseskum fra Cloetta til kun 99. Dersom de i samme haug hadde solgt elektriske tannbørster, mageristemaskiner, slankepulverkaffealuminiumsbegre, badstuhodehjelmer eller lignende hadde jeg forstått det. Men, dessverre. Dette produktet stod og lyste alene som et framhevet produkt. I det jeg gikk som et spørrende utropstegn ut av butikken passerte jeg juleutstillinga. Nissesleden i full størrelse og full av gaver. Sleden var ikke den eneste som så full ut. Det gjorde nissen som lå oppi sleden også. “Hadde Elkjøp julebord i går?”, tenkte jeg. “Kanskje nissen har spist for mye Cloetta Juleskum til 99,-?” Ikke vet jeg, men jeg er plutselig litt usikker på Elkjøp sin fremtid.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s