Wiglytuff

isabella_tommetanker

Det er søndags morgen og jeg har akkurat lært hvem Wiglytuff er. Og at Pitchu evolver seg til Picachu. Hvordan denne evolusjonsteorien rent teknisk og pedagogisk passer inn i min virkelighetsforståelse bryr jeg meg ikke om. For det er søndags morgen og jeg har lært hvem Wiglytuff er. Og min læremester er 6 år og sitter like over bordet for meg. Siden jeg er tungnem av natur og det faktisk er søndags morgen måtte hun virkelig tegne og fortelle for at jeg skulle skjønne greia. Men det er fint. Det gjør ingen ting at ting tar tid når jeg sitter her med bordet fullt av farger. Hun har overnattet denne lille som sitter her med pensel i hånda. Og vi tegner litt og vi prater litt og vi ser litt på dårlig dubba barne-tv på Nickelodeon. Det er fint. Og jeg har lært hvem Wiglytuff er. Ha en god søndag alle jeg kjenner og mine facebookvenner.

wiglytuff_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s