Sove- eller Våkenpose

bursdagsgaven_tommetanker

Det er så deilig å føle at en gleder seg. Litt mer enn vanlig. Det er mye i livet mitt som gleder meg og som gjør livet fint. Jeg blir jo glad av skogen, kona og barnebarna, men jeg går jo ikke å gleder meg til hver tur eller hvert besøk. Men akkurat nå gleder jeg meg litt til skogen. Mer enn vanlig. For ett av mine ønsker gikk i oppfyllelse på bursdagen min som var litt tidligere i denne måneden. En sovepose. En pose til å sove i. Muligens til å ligge våken i, men det vil vise seg. For i kveld tar denne posen ansvar og drar meg med inn i skogen ett sted. Vet ikke helt hvor, men inn i skogen skal vi. Med på turen blir en god venn og noen grillpølser. Dette gleder jeg meg til. Om jeg i nattens mulm og mørke ligger pip våken med ugleøyne og ser etter sultne isbjørner og rømte løver vet jeg jo ikke. Det får vi se. Men det skal bli bål, og det skal bli mørkt og jeg skal sove ute i natt. Eller ligge våken.

Jeg gleder meg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s