Football Re-invented

fotball_måkeskrik_tommetanker

Super ide til festivaler av alle slag og hagefester av dimensjoner. Litt plank. Litt finèr. Litt takrennerør og litt tid. + en haug med lykkelige folk. 1-2-3. En gang spilte vi fotball på en gressmatte. Helt til vi ble for slappe til å gjøre det selv. Så spilte vi fotball i et bordspill. Vi vred på pinner og dreide spillere. Nå ser det ut som vi er på vei tilbake til gressmatta igjen. Noen innovative sjeler på Måkeskrik festivalen i Kristiansand er i ferd med å gjeninnføre fotball til virkeligheten. Kul ide.

fotballspill

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s