Er Crossfit og Linjegymnastikk egentlig det samme?

 

crossfit_tommetankerJeg liker historier. Jeg liker å fortelle dem. Jeg vil lage den gode historien.

Jeg er privilegert som har den jobben jeg har. Å være kreativ historieforteller høres for mange slitsomt ut. Hele tiden finne på ting. Men tro meg. Det er det ikke. For jeg finner aldri på ting. Historiene ligger alltid der fra før. Av og til godt gjemt, men de finnes. De kommer frem når jeg lærer bedrifter å kjenne. Når jeg gjør Research om nye kunder. Historiene finner jeg når jeg får lov til å treffe mennesker i ulike bransjer og i alle type stillinger. Og alle har sin historie. For vi ser alle på den samme tingen, men på forskjellige måter. Det dukker opp Linjegymnastikk studioer over alt i disse dager. Enkelte vil kanskje det for sirkeltrening mens det nyeste navnet er CrossFit. Men er det ikke egentlig det samme. Bare fortalt på en ny måte. En ny historie tilpasset vår tid. Det er spennende å gå inn i en helt ny bransje for første gang. Det er spennende å få lov til å fortelle deres historie. Enten det er i en 5 minutters presentasjonsfilm eller en 20 sekunders kinoreklame. Det er spennende å delta sammen med kundene når vi skal lage messe-stands hvor besøkende skal bli lenge. Det er spennende å lage power-Points som skal få møterommet til å stilne.
Det er spennede å utforske ny teknologi og se hvordan en historie kan fortelles på en ny måte. Hvordan oppmerksomhet skapes i digitale flater og i nye medier. Det er spennende å fortelle historier og samarbeide med kolleger, byråer og kunder for at fortellingene skal virke.

Jeg er privilegert.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s