Melk fra tarm?

tarm_as_tommetanker

Det er ikke alltid tanken som teller,-  det er innholdet. Eller er det det?

Melk og tarm henger sammen. I hvertfall i min hverdag. Med laktoseintolerante barnebarn merker jeg hva litt melk kan gjøre med en liten tarm. Og ikke minst den stinkemetta fisen som etterfølger en laktoseinfisert tarm. Slik er det. Vi er vant til det og vi tar våre forholdsregler. Jeg er blitt flink til å lese innholdlista på matvarer. Den bittelille skriften. Men her en dag var det noe med større tekst som skurra. Sidesynet registrerte noe som ikke burde være slik det var. De usansylige sammenhenger som allikevel henger sammen. Tankbilen foran meg fraktet riktignok kjemikalier, men litt senere fant jeg ut at de også frakter melk i slike biler. Dette er nødt til å være en konspirasjon. Uten at jeg skjønner hva det er.

tarm2

Uansett.

Håper den tåler laktose.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s