Trick or treat?

knask eller knep_tommetanker

Halloween. Det er den dagen som vi ikke vet hvorfor vi feirer. Europris vet heller ikke, men hvorfor skulle de. Siden det nå er pengene som blir tilbedt på denne dagen og ikke helgener uten en dag er det litt trist. Dagen skulle jo egentlig brukes til å hedre de helgener og martyrer som ikke hadde noen egen merkedag. Derfor Allehelgens Aften. De mindre kjente gode menneskene skulle få litt ekstra oppmerksomhet. Men nå er altså denne dagen tatt over av ansiktsmalingsprodusenter og sukkermetta godteri med melisglasur. Tenker det er mange semikjente B-helgener som sitter der oppe og er litt forbanna akkurat nå.

trickortreat-_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s