Årets juleshot

stivkrampevaksine_unicef

Noen er avhengige av et shot. Faktisk fler enn du tror. Og det shottes om dagen. På julebord over hele linja shottes det inn i de små timer. Og det er moro. Har nok shottet en og annen shot selv. Ikke gjennom ei nål akkurat, men små glass funker også. Noen udugleige kamerater spanderer av og til en tequilla på meg og det kan være jeg spanderer en shot tilbake. Hu og hei. Samtidig må vi kanskje spandere en shot på noen andre også. Noen vi ikke kjenner så godt, men som vil skikkelig digge den shotten de får. En skikkelig fix for dem det gjelder. Den  er til dem som dauer om de ikke får den. En stivkrampevaksine til en gravid kvinne gir barnet som fødes mye større mulighet til å oppleve en jul eller to eller ti. Du kan kjøpe en på lenka nedenfor,- så skal Unicef sørge for å gi et juleshot til ei som trenger det

Ikke glem å gi til noen du ikke kjenner i jula.

Stivkrampegave

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s