Flintstones. Episoden jeg ikke så.

theflintstones

Mine barndoms helter. Fred, Wilma, Barney og de andre. De forte fantasien til en liten guttesjel på andre siden av Televisionsapparatet. Hele konseptet med å lage en mix av vår hverdag kombinert med steinalderen er uvirkelighetstankefremmende for Tomm 5 år. En stor inspirasjonskilde fra den gangen vi ikke anta konseptet med å skifte kanal.  Vi hadde bare en. Flintstone ble født ca 1960 og jeg noen år senere. Enda noen år etter ble jeg kjent med han og familien . Jeg trodde jeg hadde fått med meg alle episodene, men oppdager nå at; nei. Enkelte episoder ble heldigvis trukket vekk fra vår statskanal. Unlatt offentligheten i vårt sosialdemokrati. Godt er det. Allikevel, minner fra en annen tid. Flintstone med innhold som neppe, neppe, neppe hadde passert i dag.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s