Flintstones. Episoden jeg ikke så.

Error
This video doesn’t exist

theflintstones

Mine barndoms helter. Fred, Wilma, Barney og de andre. De forte fantasien til en liten guttesjel på andre siden av Televisionsapparatet. Hele konseptet med å lage en mix av vår hverdag kombinert med steinalderen er uvirkelighetstankefremmende for Tomm 5 år. En stor inspirasjonskilde fra den gangen vi ikke anta konseptet med å skifte kanal.  Vi hadde bare en. Flintstone ble født ca 1960 og jeg noen år senere. Enda noen år etter ble jeg kjent med han og familien . Jeg trodde jeg hadde fått med meg alle episodene, men oppdager nå at; nei. Enkelte episoder ble heldigvis trukket vekk fra vår statskanal. Unlatt offentligheten i vårt sosialdemokrati. Godt er det. Allikevel, minner fra en annen tid. Flintstone med innhold som neppe, neppe, neppe hadde passert i dag.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s