Når et godt menneske møter et annet.

maya og lucy

Mayas nye venninne har vært vert en stund. Men nå er verten mer enn vert. Hun var vert før og er det ennå, men nå også veninne. Lucia og Maya. For meg som sitter her et stykke unna er det godt å høre. Det er alltid litt skummelt å booke 2 måneders opphold hos noen du ikke kjenner. Riktignok hadde vi fått henne varmt anbefalt av Tone som har bodd der, men allikevel. Spiller hun klarinett på kvelden uten rytmesans? Oser huset av pinnekjøttpaella annenhver dag? Spiller hun kanonball med vennene sine i stua? Mange selvpåførte ubesvarte spørsmål dukker opp. Som inngrodd skeptiker og dommedagsprofet forventer jeg at ting skjærer seg. Som sørlending ligger det jo en medfødt straffedom over landsdelen og dens innbyggere, – deriblant meg. Denne gangen tok jeg heldigvis dørgende feil. Det viser seg at et godt menneske har møtt et annet godt menneske i Arguineguin. Airbnb har bragt sammen to kvinner som trives med hverandre. Så om du skal til Arguineguin en gang kan hun her anbefales;

https://www.airbnb.no/rooms/6449429?adults=1&children=0&infants=0&location=Arguineguin%2C%20Spania&check_in=2018-04-12&check_out=2018-04-29&s=kYQn4NQN

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s