Båden på vann

baaden_bumblebee_tommetanker

Det er klart for sommer, solskinn, sjø og bading og båd. Og de kommer du på vannet i disse dager. Alle bådane. Store og små. En etter en får de vann under kjølen etter en hutrende vinter på land. Det litt dumme er at en av disse bådane nå har fortøyd i vår fortøyningsdobbe. En frekkass. Fortøyningdobba ligger akkurat langt nok ude til at båden vår får plass mellom den og brygga. Den pleier å ligge trygt der. Men ikke i år tror jeg. For nå er det en frekkass som har kommet oss i forkjøpet. De har rett og slett okkupert strandsona i hyttas umiddelbare nærhet. Beskjedent nok heter båden Bumblebee (humla). Den er større enn vår, så jeg tør ikke klage.

baaden_på_vannet_tommetanker

baadeN_på_vannet_bumblebee_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s