Sabla Kry på Sabla Bra.

sablabra_gull_bigwig2019

På fredag ble reklamebransjen og dens tilhørende herligheter feiret i Kristiansand. SablaBra 2019 gikk av stabelen på Kick. Bransjen møtes og skravles og feires og kåres. En jury bestående av mest mulig uhilda og indoktrinerte medlemmer hentes inn fra det store intet og kommer til byen vår for å velge ut blant innsendte arbeider. Kategoriene er mange og konkurransen er stor.

For meg glapp det nesten. Min noe demente mor krevde sitt denne kvelden og jeg kom meg ikke av gårde til festen før det var nesten for sent. Jeg kjørte bussen så fort jeg kunne til byen, småsprang med innlagte spurter bortover til festlokalet og kom inn i gangen på Kick med høy puls og fukt i panna. Det var da jeg hørte en kjent stemme fra scenen. Kent? Kollega Kent.  Kent stod på scenen og smilte som gullvinner i kategorien Stunt og Events. Jeg smilte også stort der jeg stod helt bakerst. Tror jeg ble litt høyere også faktisk. Måtte holde meg fast i et bord for at jeg ikke skulle lette fra bakken. Vi i Bigwig leverte inn 4 arbeider og fikk priser for 2 av dem. Det var i kategorien Stunts/ Events vi imponerte juryen. Først med jobben vi gjorde for AgderEnergi på Festningen. Den fikk bronseplass. Øverst kom vårt juleshow på Kristiansand Domkirke. Den var gull verd i følge juryen. En jobb vi allerede er veldig stolte av. Og i tillegg til å være stolte er jeg nå også en smule kry. Ikke bare for jobben vi så mesterlig lagde, men for at vi har forfulgt drømmen om å lage dette. Og at vi traff på ei dame i Kvadraturforeningen som så at denne drømmen var fantastisk og storslagen og ble med på å virkeliggjøre den.

Takk jury, for at dere så det samme.

Juleshowet

Mer om prosjektene;

3D mapping Kristiansand Domkirke

Agder Energi:

3D mapping på kuber

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s