Tid for luking

Error
This video doesn’t exist

ekornstress_tommetanker

Kanskje ikke så rart jeg liker vinteren. Jeg trodde egentlig det var fordi jeg likte å gå på ski. Men nå begynner det å gå opp for meg at det er det faktum at snøen dekker alt og det er for kaldt ute til å luke. Akkurat lukinga har jeg heller ikke begynt på akkurat ennå. Den skal gjøres når vi har pusset opp hytta, bygget garderobe på det ene soverommet, doblet størrelsen på den ene boden og fikset bilen som sier det trenger nytt partikkelfilter. Og innen lukinga kan starte har muligens sommergjestene kommet slik at jeg ikke får tid til å skifte fra vinterhjul til sommer hjul før jeg må skifte fra sommerhjul til vinterhjul. Og så var det båten da. Den står ennå på land og den må kanskje prioriteres før jeg kan luke. Hytte uten båt på vannet er ikke noe å invitere sommergjester til. Tror det er en liten sprekk i båten så det blir noen timer på rygg under båten med støvmaske og vinkelpussemaskin før lukinga kan påbegynnes. Men det er først etter at utedoen er tømt og mønet på hytta undersøkt for lekkasjer. Da skal jeg luke. Om ikke jeg heller først må klippe plenen hos min mor og male hytteveggen før høsten kommer. Og når sommergjestene har blitt vinket og klemt på og tatt farvel med, – da skal jeg luke. Og da er det kanskje så sent på sommeren at jeg må plante nytt ugress som kan lukes. Kanskje jeg er så heldig at det kommer tidlig snø.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s