Spisevegring på fest

lapskaus med is og jordbær_tommetanker

Tenk. Jeg er invitert på fest på sjukeheimen. Til dit min mor bor. Det skal bli stas. Jeg skal takke ja til invitasjonen men spise meg stapp mett før jeg drar. Min mor er dement og på omsorgssenter. Min mor er av den typen demente med godt humør. Hun kan nesten ikke gå men ler da jeg sier jeg skal kjøpe turndrakt til henne. Hun kan lett se for seg det morsomme i situasjoner. Hun glemmer det med en gang, men i øyeblikket er det morsomt. Hun ler også lett daa jeg spør om vi skal ta en joggetur sammen. Og til henne er jeg invitert på fest. Til alle beboerne og dere pleiere. Disse fantastiske menneskene som hver dag hjelper min mor. Som steller henne og prater med henne. Hill, hill til dem. Jeg skal takke ja til invitasjonen men spise meg stapp mett før jeg drar. Lapskaus med jordbær og krem er ikke helt min greie.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s