VeganBurger. For godt til å være sant?

ukens_veganske_fiskemiddagburger_tommtankerVi vil lures. Kjøttmat, Fiskemat eller helt Vegansk. Valget er vanskelig. Kona påstår at Chips ikke er blant “5 om dagen” og at Delfiakake ikke har noe med religion å gjøre. Melprodukter legger seg rundt maven. Melkeprodukter tetter tarmen. Kjøtt i mengder opprettholder den globale varmen. Fisk fra oppdrett gjør deg oppblåst og stappmett. Så hva skal man velge. Vi er alltid blitt opplyst om farene ved spisevegring. Samtidig kan vi ikke spise noenting. Mange påstår at et måltid som er kjøttfritt, melkefritt, glutenfritt, sukkerfritt også er matfritt. Det eneste rette nå om dagen skal være å legge om til et helvegansk kosthold. Eller et helvetes kosthold som noen kaller det. Vi gjør det ikke frivillig og vi må lokkes og lures inn i den vegetarverdenen. Meny på Rona har skjønt det. De lurer oss på de mest finurlige måter. De vil ha oss til å tro at vi spiser fisk eller kjøtt når vi egentlig spiser vegansk. Ukens Fiskemiddag er en burger som ikke er en burger.

Så lettlurte meg kjøpte altså ukens fiskemiddag i form av en BarbequeBurger som egentlig var frukt og grønnsaker.

Og gudd! Den var god. Den var kjøtt som ikke var kjøtt. Den var fisk som ikke var fisk. Den var god.

Kan anbefales

vegme_burger

VegMe BBQ-burger

Saftig burger med herlig BBQ-smak, perfekt for grill eller stekepanne.

Produsert i Sverige
Oppbevares ved: 0 – 4°C
Ingredienser: Vann, soyaprotein (20 %), kaldrøkt vann, rapsolje, løk, tomatpuré, sukker, stabiliseringsmiddel: metylcellulose, salt, soyabønner, eddik, epleekstrakt, presset hvitløk, chilipepper, maismel, maisstivelse, svart pepper.

Næringsinnhold per 100 g:
Energi: 710 kJ/170 kcal
Fett: 9,5 g
hvorav mettede fettsyrer: 0,6 g
Karbohydrat: 6,4 g
hvorav sukkerarter: 1,7 g
Kostfiber: 3,5 g
Protein: 13,0 g
Salt: 1,5 g

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s