Frem fra glemselen . . . ?

lokalhistorie_tommetanker

Jeg er akkurat gammel nok til å ha blitt nektet å kjøpe øl hos ØlAndersen i Tollbodgata fordi jeg ikke var gammel nok. Akkurat når det gjelder øl og ølbrikker er muligens uttrykket “frem fra glemselen” ikke det rette. Øl har nok visket ut mye en ellers kunne husket. Friskt fat øl fra CB inntatt i kjelleren på Bowlers Steakhouse i Dronningens er noe jeg i alle fall husker starten av. Disse bruddstykkene av minner heiv seg opp og fram når jeg rydda i en skuff som har vært igjen alt for lenge.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s