Two old farts på Smukfest

Error
This video doesn’t exist

En ting er sikkert. 10CC burde slutte. Suede burde fortsette. Og Years&years har nettopp starta. Og Nik&Jay kan lage fest. Akkurat som oss. Vi gjorde det igjen. Samme ferje. Samme tog. Samme hotel. Samme festival. Vi gjorde det igjen. En dag i Bøkeskogen utenfor Skanderborg i Danmark. Ikke helt alene. Denne vakre skogen var fylt til randen av 50.000 andre lykkelige mennesker. Smilet starter før vi reiste og satt på helt hjem.  Takk til Paul som passer på meg. Og takk til meg som passer på Paul.

two old farts_smukfest

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s