Catwalk

Det er godt å ha en jeger luskende rundt huset. En som skremmer mus og rotter. Skulle bare ønske den ikke skremte

meg noe så inni helsike. I alle fall av og til. Den bengalske katten til naboen er et vakkert syn. Smidig og elegant. Kledd i siste leopardmote fra kontinentet. Vidunderlige øyne og grasiøs i sin fremtoning. Samtidig luskende og skremmende. Det er en nysgjerrig katterase. Og fantastiske klatrere. Og stille. Plutselig kan den være der. Med nesa mot vinduet. Eller den har kommet inn gjennom en åpen dør og så sitter den der. 15 cm fra ansiktet ditt og bare ser på. Vurderer deg. Bit for bit. Skal den gå etter strupen eller skallen?

Den skaper liv i nabolaget.

Wikipedia sier, Bengalkatter har et jevnt godt humør og karakteriseres som en hyggelig, leken, og tolerant kamerat. Den kan arve skyheten fra leopardkatten. Bengalkatten er uansett en svært selvstendig og meget dyktig jeger.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s