Det er visst OL

Jeg heia på Blummenfelt i går. En jeg aldri har hørt om. For mens jeg kjedetrykka på fjernkontrollen til TVn kom jeg til de Olympiske Leker 2021. Hæ? OL? I år? Et snik-OL. De later som de ikke finnes og så finnes de allikevel. Jeg har ikke helt fått med meg at det er et gigantisk olympisk arrangement på gang nede i Tokyo. Det er vel apatien som oppstår etter et år med kun smittenyheter som i sum lobotomerer nyhetsinteressen. Men jeg sveipa kanalene og kom innom OL sendinga og så en haug med folk svømme i havet. Det var Triatlon. Idrettsgrenen som kun overgås av ti-kamp. Det er dette som er atleter i særklasse. De beste. De sterkeste. De seigeste. Jeg ble sittende å se på 1500 meter svømming. 40km sykling og 10 kilometer løping. Og først over mål kom Blummenfelt. En sliten og lykkelig nordmann. Jeg hadde aldri hørt om han før. Men nå husker jeg han. Det finnes flere idrettsfolk enn Ingebrigtsen og Warholm i Norge.

Heia Blummenfelt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s