Birdiespotter

I går satt jeg langs Otra og så over 90 forsøk på å kaste en frisbee fra en TEE (plattform) og rett i en kurv. Det var Battle of Agder for diskgolfentusiastene. Ingen klarte det på ett kast Men, der som jeg bruker fire eller flere kast var det mange som klarte seg med to. Sikkert 20 stk. Jeg satt der og ble imponert over dyktigheten og teknikken til de som deltok. Konsentrasjon og killerinnstinkt over en lav sko. .Og alle aldre var med; ungiser og gamliser. Nervøs napping i bukseben, ermer og 17 ulike grep på disken vitner om full satsing.

Banen har 18 kurver med veldig ulik vanskelighetsgrad. Kurvene er merket med antall kast du skal klare det på. 3 kast eller 4 kast. Den som har færrest kast til slutt vinner. Hørte at den som vant i går kastet 6 kast mindre enn det som står angitt (6 under par). Rekorden min er 24 kast for mye (24 over par) . Det sier vel litt om hvor klein jeg er til å jeine brett. Allikevel synes jeg det er moro. , , , , , , for innimellom. Innimellom. Innimellom kommer det et godt kast. Et kast som havner der jeg vil det skal havne. Innimellom kommer det en birdie! Et godt kast som jeg kan overleve alle de dårlige kastene med.

I går så jeg hvordan det skal gjøres. De fleste klarte å få disken dit de ville den skulle gå. Noen jublet over å klare å treffe kurvet fra langt hold. Andre bannet for de de bare klarte det nesten.

Det finnes flotte frisbee baner på mange steder og mange fine folk som holder dem ved like.

http://kfgk.no/hva-er-frisbeegolf/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s