Ufrivillig sykkeltyv i Grovika på Hånes.

Inn mellom kirsebærtrær, overvanna blomster og knasende singel listet han seg,- sykkeltyven. Eller egentlig ikke tyv. Det ble bare slik. En smådistre nevø hadde lånt onkel og tantes sykkel og syklet lystig av sted en dag i ferien sin med sin nye kjæreste. Lykkelig uvitende om at han tre dager senere skulle bli småkriminell. Da syklene skulle hentes med min bistand, hadde han glemt at han hadde glemt mobilladeren hos en svirebror hvor han hadde glemt å lade mobilen før han glemte laderen. Og koden til sykkel-låsen som han hadde husket å låse hadde han glemt. Men forutseende om sin glemsomhet hadde han husket å lagre koden til sykkel-låsen på mobilen som han hadde husket å ta med seg, men glemt å lade.

Og slik gikk det no. Syklene måtte fraktes låste hjem, for han som satt med koden satt i Thailand. Og nevøen som hadde glemt koden kunne ikke ringe han som satt med koden for han hadde glemt å lade mobilen som han husket med laderen som var glemt.

Jeg fikk til slutt satt han på bussen til der hvor han bor. Oslo. Håper han ikke glemte å huske å gå av, hvis ikke ser jeg vel han snart igjen.

One comment

  1. Marte · July 21, 2011

    Sånn går det når dere skal være så internasjonnæle….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s