Farvel Mick, Rod og Jahn

tomm_0002_Layer 6mick_jagger_momo_from_turner_tommetangernazareth_love_hurts_tommetankerSom pubertal ungdom gjorde jeg dyrebare innkjøp. Innerst i Lillemarkens fantes det en platebutikk. Vi hang der til tider, med fingrene tafsende på plater som stod der som nysmurte knekkebrød. Vi siklet og suklet og var musikkeksperter av høyeste rang. Av og til prøvehørte vi plater. Med digre høretelefoner nikket vi med hode, lukket øynene og trodde vi var dødskule. Og vi var det, virkelig, for selvinnsikten var totalt fraværende. Vi sang Love Hurts av full hals på klassefesten, midt i stemmeskiftet. Vakkert.

Rester av denne tiden dukket opp i ei eske under flyttinga. Noen av klassikerne hadde jeg spart på. Men årene har gått og selvinnsikten steget. Det er lenge siden jeg nikket taktfast og sang med tyggismetta sprekkestemme til Sailing av Rod Stewart innerst i Lillemarkens og svei av tildelte lommepenger. Jeg har innsett at musikalske nerver finnes ikke hos meg. Ei heller sangstemme. Den ble slettes ikke bedre etter at puberteten hadde tatt kvelden. Og samlermanien er svekket. Derfor sier jeg nå farvel til Mick Jagger, Rod Stewart, Nazareth, UB40 og Jahn Teigen. De selges ut og vil forhåpentligvis få et bedre liv hos en elskende samler.

Selges hos Finn som bor på internett: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=47369324&searchclickthrough=true&searchQuery=mick+jagger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s