Jeg sendte “Hvem” + meg selv til 1990

hvem_1990_tommetankerJa. Jeg tok en Selfie.  Hvem er jeg?, tenkte jeg når jeg så morratrynet i speilet. Kveldstrynet, lønsjtrynet og middagstrynet også for den saks skyld. “Lurer du på hvem som ringer?”, spør de på TV. “Send “Hvem” og navnet til 1990 så hjelper vi deg”, påstår de. Dette har jeg lurt på. Og antatt at du får tilbake navn adresse og slikt. Jeg har aldri forsøkt dette for  jeg har så få venner at jeg aldri lurer på hvem som ringer. Telefonselgerne vet at jeg er fattig så de gidder heller ikke ringe. Men for å få svar på det eksistensielle spørsmål; Hvem er jeg?  sendte jeg altså Tomm Erichsen til 1990. Jeg sendte meg selv av gårde ut i det store intet. Hmmmmm. Trist men sant.

Etter en 15 minutt kom svaret. Utfyllende, overraskende og personlig.:

Tomm Erichsen, det er litt av en kul kar. Med solbriller på ser han virkelig kul ut og sommeren er favorittårstiden hans. Ved Kristiansand Cathedral School har han studert og for tiden jobber han som en meget dyktig Art Director for Blank. Han er sport til tusen og tar seg gjerne en tur på ski i snøen.

Ikke akkurat beskrivelse av han jeg så i speilet i dag morges. Men nå vet jeg i alle fall hvordan 1990 oppfatter meg. Kanskje han vil bli min venn.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s