Syndere i sensensommersol

syndere_i_sensommersol_tommetanker

Det er godt at hytta ikke har innsyn. Så ikke våre kristne naboer får sett dette. Dessverre kan han se oss fra oven. Han der oppe. Og det er kanskje dumt at jeg skriver om det her. Jeg blottlegger mitt syndefulle liv. Nordlendinger skjønner ikke dette, men dere søringer gjør. For meg og min kone bor på Sørlandet. I bibelbeltet. Gudfryktightens hvite kyststripe. Med flere bedehus enn holmer og skjær. Det er godt at bestemor ikke lever lenger. Hun vant Kvitt eller Dobbelt en gang,- tema Bibelen. Og hun hadde rynket på nesen av meg nå. Enkelte ting er bare syndig. Her på Sørlandet skal man jo helst ikke ha stående elskov, – for det kan forveksles med dans. Vel, vi hverken elsket eller danset på brygga. Men i kveldssola satt vi og spilte kort. KORT!. Huff, kortspill er som kjent ganske nærme jordas undergang. Og ikke nok med det. Det ble konsumert flere glass vin. Apokalypsens fludium. Men kvelden innbød til dette. Det er noen magiske kvelder om dagen. Stille og varmt, og vi nærmer oss midten av September. Deilige kvelder nytes til sola forsvinner bak Langholmen. Så får det heller være med tillatelsen. Vi satser på tilgivelsen.

bryggekos_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s