Frustrasjon. Finnes det noe som hjelper.

kløe

Det klør inni ryggmargen. Noe så inni granskauen. Det er akkurat som hodet er skrudd av og en kopp stokkmaur blanda med Glava og innmaten av nyper er helt oppi til erstatning for den ellers så stabile margen. Jeg sitter på stolen og vrir meg som om det er tentamen med kun 10 minutter igjen og jeg må sabla på do. Jeg vet jeg har det rette svaret, men om jeg sitter akkurat lenge nok til å få det ned på papiret vil jeg sannsynligvis tisse på meg. Hva gjør jeg? Det prikker under fotsålene og øyerynkene fordobles. Tunnellsynet tiltar og pupillene utvides. Frustrasjon er ingen lett prøvelse. Av og til blir jeg unyttigvis frustrert. Uten å ville det blir jeg satt i dilemma som er vondt for sjelen.” Ikke hopp, ikke hopp, ikke hopp. Det er dumt å hoppe. Du tjener på å ikke hoppe. Dette kan jeg. Ikke hopp. All erfaring tilsier at et hopp nå ikke er lurt. Jeg vet jeg har rett.”,- sier jeg. Og så hoppes det.. . . . . .. “Jeg skulle kanskje ikke hoppet”,- svares det. Gudd. Jeg har lyst å legge frustrasjonen inn i tørketrommelen natta over. Jeg tenker på kaldkvæling og årelating og det som mer ubehagelig er.

Men slik er nå en gang frustrasjonen. Og det er ikke alltid jeg har rett, selv om jeg ikke har feil.

Og en måte å kvitte seg med frustrasjon på er å skrive slik som her.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s