I et forhold?

ietforhold

HÆ-rlige Facebook. Facebook er min personlige assistent. Den forteller meg akkurat det jeg har behov for å vite på akkurat det rette tidspunktet. I det jeg klikket på “aksepter betingelsene” var sjela til Tomm  solgt og kjøpt og betalt og leaset og vraket og opphøyet. Facebook forteller meg hvem som er mine sjelevenner. Hvem som er mine vakreste venner og hvilke tilbud jeg bør slå til på akkurat nå. Han har ikke helt fått med seg at jeg allerede har kjøpt bil og at jeg ikke planlegger flere julepresanger, men greit nok. Slik er det også med mine vakreste venner, mine eldste venne og mine tiltenkte turkamerater. I alle fall de som er på Facebook og har den som  sin personlige assistent de også. Her en dag fortalte Facebook meg at en venn “ER I ET FORHOLD . . . I DAG”. Hvilket forhold sa han ikke noe om. Enkelte ting er jo personlig. Opplysningen førte til et renn av kommentarer og gratulasjoner og hjerter og smilefjes. Så koselig og flott at Facebook forteller at noen jeg kjenner er i et forhold.

Dagen etter oppdaterte Facebook meg igjen.

Vennen min “VAR I ET FORHOLD . . .  I GÅR.”

Ehhh. Hva gjør jeg nåt?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s