Livet i gave.

livetigave_tommetanker.jpg

Det er ikke sikkert det var det hun hadde intensjon om å gi. Jeg tror egentlig det var humoristisk ment, men hun gav meg kanskje livet i gave. Niesa mi gav meg den viktigste julegaven. Siden jeg er av den sorten som tusler, og tusler mye. Sjelden gatelangs, men det hender. Og hennes lille julegave er av sorten som kan redde liv. Jeg fikk en sau som lyser opp når den ser lys. Også kalt refleks. Og  noe så enkelt som en liten refleks kan få en bilfører til å svinge litt ut i veien å kjøre forbi. Istedenfor å avslutte livet mitt. Det er en absurd og voldsom tanke. Men den er sann. Refleks redder liv. Takk Silje. Kanskje jeg lever lenger på grunn av deg.

Bruk refleks.

livetigave2_tommetanker.jpg

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s