KVINEDAGEN

 

kvinnedagen_tommetanker

For en som er glad i natur tok det allikevel en stund før det gikk opp for meg at hespetre ikke vokste i skauen. Hespetrær finnes, men sjelden i skogen. Heldigvis for meg har jeg  unngått denne typen trær og vært omgitt av andre typer kvinner. Og takk til dere. Uten dere hadde jo egentlig alt stoppet opp. Både gleder og sorger. Togstasjoner og Frustrajoner. Flauhet og godhet. Gratulerer til alle kjerringer,  damer, hunner, husfruer, husmødre, hustruer, kjerring-emner, koner, kvinnemennesker, kvinnfolk, ladies, medmennesker, møyer, furier, rødstrømper, døtre, mødre, rivjern og madonnaer.

Dere varmer opp verden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s