Smil avler smil.

HAENFINDAG_tommetanker

“Ha en fin dag!”, ljomer det fra sjåførsetet i det jeg stiger av bussen i Tollbodgata. Jeg vinker til mannen jeg bare ser ansiktet til i det store speilet foran i bussen. “Takk, det samme!” sier jeg tilbake og står igjen smilende på fortauet i det bussen lukker døren og seiler videre på sin ferd. Og smilet satt der en stund mens jeg tenkte på alle de menneskene den mannen treffer. Og han gjør dem alle litt gladere. Alle de trøtte hengetynene på morrabussen får en “revitalift”. Et smil avler smil. Takk sjåfør, du gir fra deg litt godt humør.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s