Vitensenteret

hull_i_veggen_tommetanker

Se på bildet! Kan du finne det virkelige hullet i veggen? De leker allerede med hodene våre. De har allerede begynt med å utfordre intellektet. En illusjon på veggen. Kanskje ikke den beste, men en fin start. Vitensenteret kommer her. De skal gi oss ny viten på nye måter. Vi skal bli smartere. Det er nok for sent for undertegnede. JIPPPPPIIIIIII allikevel. Vitensenteret kommer til Kristiansand og har funnet seg plass midt i Markens. Nå skal hoder brynes og tanker forvrenges og muligens forlenges. Jeg gleder meg til det er ferdig. Akkurat nå er det full ombygging av det som engang var Markens Grøde (Kristiansands svar på Aghia Napa på 70-tallet). Der hadde de til og med den gang syndige maskiner i form av kroneautomat på toppen av trappa. Senere har det vært mye. Også skole. Nå skal ny viten inn i nye lokaler. Dit skal jeg. Kanskje med en 7 åring og en 10 åring på slep. Eller kanskje alene. Da unngår jeg  nedverdigende og realitetsvirkelige kommentarer fra en 10 åring og en 7 åring.

http://vitensor.no/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s