Den andre siden.

 

20171003_122628[1]

En eksistensiell utfordring kom i min vei. Livet er ikke alltid lett. Jeg tror på flere dimensjoner og parallelle univers, jeg klarer bare ikke å forflytte meg mellom dem ennå. Noen ønsker meg nok over på den andre siden, men de får vente. Lappen som var hengt opp på denne blå døren ga meg en utfordring jeg ennå ikke er klar for. Men hva om? For dersom jeg hadde klart å gjøre som det står på denne døra så hadde jeg jo havnet akkurat her jeg står nå. Og det er jo ikke her jeg skal. Hva skulle jeg da gjort? Og kommer jeg over på den andre siden vil jeg da se akkurat samme beskjed henge på den siden av døra. Hvordan kommer jeg meg videre herfra. Jeg får ringe til en av de klarsynte i Åndenes Makt. Kanskje de kan hjelpe meg over på den andre siden.

I mellomtida tar jeg trappa opp til venstre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s