Innvendig håndvask.

håndvaske_innvendig_tommetanker

Nytt konsept finner dagens lys innerst i Korsvikfjorden. På marinaen. Skal du vaske bilen er det OK. Men ikke bestill ffull pakke når du skal vaske hendene på Korsvik? Utvendig håndvask er jo praktisk om du er skitten, men innvendig? Gudd det må gjøre noe så inni helvete infernalsk vondt. Innvendig håndvask med støvsuging og napping av hundehår. . . . . Trekker de ut neglene først? Og hvorfor er det dyrere om du eier en SUV? Jeg skjønner ingenting som vanlig. Tomm i blikket og tomm i tanker .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s