Fårete smil

springsele

Nå vet jeg hvor uttrykket; Et fårete smil; kommer fra. Et uanstendig forslag havnet i min elektroniske postkasse. Sammen med et bilde det tok en stund før jeg klarte å tyde. Jeg synes sauer er kule. Men jeg liker ikke sauer  helt slik de antydet i denne e-posten. Mine løpske tanker ble i villrede og undersøkende journalistikk var på sin plass. Jeg kom inn på en nettside hvor bruksanvisningen var fraværende og forklaringen av bruken litt klein. Så da var det opp til fantasien. Jeg satt og så på bildet av en springsele og krittstykker i ulike farger som jeg etter hvert forstod kunne monteres fast i nettopp, springselen. Jeg satt videre og lurte på bruken.

Og så skjønte jeg det plutselig.

Det tusler noen vær med fårete smil rundt på bygda i disse dager.

Jøje meg.

springsele2

Og finner du det ikke ut selv så lær mer her;  http://www.osid.no/file=3346

Kanskje noe for russen.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s