Det er så vakkert.

benkesliter_tommetanker.jpg

God morgen Kristiansand. Jeg har smilt helt siden jeg våknet.  Jeg smilte fra dør til dør og fra øre til øre og jeg håper noen så det. Kristiansand har fått sitt første vakre øyeblikk. Den lette snøen som ikke forsvant i går er der ennå. Den henger forsiktig på sykkelhjul og julelys, bilantenner og heisekraner, søppelspann og bygge-stilas. ALT blir finere med snø. Jeg gikk og smilte og tok inn alt det flotte. Det fine som jeg fortsatt ser. Det fineste strøssel er en varsom sak og blåser nok bort og smelter nok vekk. Men det fikk meg til å smile i dag. Det var så vakkert. Til og med jeg ser bedre ut på en snødekket benk med et juletre ved min side. Nyt dagen.

sykkeljul_tommetankerjuletre_tommetankerfontenen_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s