Flekkerøya brenner.

flekkerøy_i_flammer_tommetanker

Hva er det som skjer på Flekker øya om dagen. Fra min trygge havn langt inne i en lettkristen fjord stoppes min utsikt til evigheten av den øya som jeg trodde eide selve evigheten. Nå om dagen ser det ut som de er på vei inn i den. Evigheten.  Jeg vokste opp med at denne øyas innbyggere nærmest kunne spasere ut til øya, selv uten at fjorden var frosset. De trengte verken tiljer, dekk, dørk eller gulv under bena til å bære dem ut. Troen var sterk der ute. Slik er det ikke nå ser det ut til. Hver kveld ser det ut som andre makter har tatt over øya uti havgapet. Selv i gårsdagen tette snøvær brant det der ute. Øya var i flammer. Godt de har tunell i disse dager. Ser ut til at oppdrift er byttet ut med noe annet. Flott men bittelitt skummelt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s