Tørrsnapping vs. skulderputer

 

tørrsnapping_nrkJeg lærte et nytt ord i dag. Like meningsløst som skulderputer på 80 tallet. Og ordet er ;  Tørrsnapping. Se lenka under, så kan du lære det du også. NRK forklarer som vanlig ting på en reklamefri og forbilledlig måte. Dette er et ord som føyer seg pent inn i meningsløshetens fantastiske verden. Snapchat er en fin app som sender bilder kjapt som forsvinner kjapt. I alle fall før. Bildene har en viss levetid før de forsvinner og kontakten du har med den andre siden forsvinner. Lenka brytes. Om ikke du sender noe tilbake da.  . . . . Og det er det tørrsnapping er. Opprettholde en meningsløs kontakt. Ei meningsløs lenke. Send et bilde for å sende et bilde. Mange tenåringer er avhengige av dette.

Og jeg som syntes skulderputene vi gikk med på åttitallet var helt uten innhold.

 

https://www.nrk.no/slukt-av-snap-1.13811834

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s