Så du pippippen?

juleshow_tommetanker

Spørsmålet kom fra en 2 åring som så juleshowet i Kristiansand for første gang. For mens hennes storebror hadde juleavslutning på skolen ble jeg satt til å passe på hans to søsken. Ei lita og ei litt større. Hun store har sett juleshowet noen ganger før, men ville se det igjen. Hun lille var nybegynner. “Se pippippen bæsjefar!” sa hun og pekte på stråengelen som begynte å fly. “Det er ikke en pippipp . . ” begynte jeg og hennes storesøster. Men vi fortsatte ikke. Det var bedre å bare se. Både pippipper og engler er fine. Og sammen med mange hundre andre så vi juleshowet levere julestemning til barneøyne. Det var godt. Og vel hjemme fikk den minste fortalt sine foreldre om den skumle, men fine, pippippen.

funkling_tommetanker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s