En julepåminnelse.

sortering_1_tommetankerTil alle dere småfulle menn og kvinner i denne våte juletid. Ikke glem å mate dunkene i vinter. Gjør du en dunk lykkelig blir jeg glad. I tillegg til å henge rundt på verandaer og stolper tusler deg mange småfulle julenek rundt med flasker og bokser i hendene. Svaner og Sviner. Småfuller og Stupfuller og Meisefuller og Krøkkefuller har en tendens til å etterlate seg etterlatenskaper som ikke er noe greit å tråkke på eller sette seg på eller slikt. Men heldigvis har vårt sosilasosialistiske system tatt ett felles ansvar for alle småfullene. Det et satt opp noen store småfulletterlatenskapsholdere ikke langt fra der du bor. Disse glass og metallhungrige styggingene som står og henger uttafor butikker og sentre til alle døgnets tider gjør egentlig en god jobb. De kan ikke hente ting selv. Så la hjertet ditt seire og ta en tur bort til dem og stapp noe i kjeften på dem.

Så når du er ferdige med å fylle, – fyll dem.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s