Julens magi og roen som aldri senker seg.

 

lucas_juleshow2_tommetanker

Det glitrer i dag. Det glimrer i dag. Netthinner skinner. I øyne til barn over hele jorden. Og skinner barns øyne, skinner mødres øyne skinner fedres øyne skinner besteforeldres øyne. Det er den store kaoskosedagen i dag. Dagen da galskapen senker seg i de tusen hjem. I alle fall for oss som har tre barnebarn i umiddelbar nærhet. I dag er det deres dag. Vi andre skal bare trekke litt i trådene og hjelpe til med logistikken. Julen er anarkiets forunderlige tradisjonsbærer. Ting gjøres til punkt og prikke helt til alt blir helt vilt. Jeg skal sitte å se på og kjenne på. Kanskje splitte min personlighet en gang i løpet av kvelden å bli nisse, men ellers rolig.  Jeg skal se på skinnende lys og skinnende øyne og nyte roen som aldri senker seg. God Jul fra et hus med og uten kaos.

anarchy_bresing_xmas_chaos

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s