Sammen med gavene kommer omtankene

kniven, duken, speilet

En samekniv fra sørlandet, en hvit duk og et firkanta speil. 3 utvalgte presanger. 3 av mange. Jeg fikk også kroppsvask som også kan brukes på fly. Jeg fikk tur-grill. Jeg fikk penger og mer. Gavene til jul er mange og fine. Og sammen med gavene kommer tankene. Og selv om gavene er fine, er det sant det at det er tankene som teller. Der ligger ekthet og varme. Om den er kjøpt eller laget er omtanken som man pakker ut sammen med gaven god å samle på. Den legger seg i hjernebarken en sted og sprer glede og varme i hele kroppen. Vi fikk og noen par sko og litt mat som ikke ble levert til oss men til noen i Kenya som trenger sko og mat. Det er og en god omtanke. Men vi fikk en kniv og en duk og et speil. Og sammen med de gavene fikk vi den tiden Lee har brukt på kniven og slira. Den tiden Isabella har brukt på å sy duken. Den tiden Elise har brukt på å lage speilet. Den tiden varmer. Det er på en måte vår tid selv om vi ikke var der. Takk alle sammen. Både gavene og omtankene blir tatt godt vare på.

26179811_2056194317985385_1692361434_o

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s