Lykkelig uvitende om mitt Nye Gode År.

Godt_Nytt_År_tommetanker

“Juhuu!” Roper vi, – i det eksploderende  papphylser gjør seg deilig til i natten. “Wow!”, sier vi og blir øm i hjerte og nakke av glitter og stas. Øyner og følelser glitrer synkront med fyrverkeriets vakre himmelprakt. “Godt Nytt År”, jubler vi til hverandre. Og vi mener det. Jeg mener det. Du mener det. Jeg ønsker at mitt nye år skal bli godt. Jeg ønsker at ditt nye år skal bli godt. Jeg ønsker. Jeg håper. Og selv om ønsker og håp er sterke energier og gir gode forutsetninger, må det noe mer til. Jeg ønsker at i år skal nyttårs forsettene fortsette. Mitt eget er enkelt og altoppslukende . Jeg ønsker meg et “Godt Nytt År”.  ETT GODT NYTT ÅR. Jeg har hatt mange, men jeg ønsker meg i alle fall ett til. Jeg vet jeg kan gjøre noe med det. Jeg skal tenke litt etter før det smeller og tenke litt før, før det smeller. På det gode året som kommer. En klokke som slår 12 i kveld åpner veien inn i et dette nye år. Jeg skal være lykkelig naiv og uvitende på min vei inn i året. Mitt ønske om et Godt Nytt År skal virke for meg, og fra meg. Jeg skal være god i det jeg gjør i år. Jeg skal prøve å gjøre livene til andre litt bedre. Selv har jeg et godt liv og jeg har overskudd til å gi. Smellene i natt er startskuddet. Noe av det som skjer inn i året kan jeg forvente. Planer og rutiner er lagt. Min kone skal på sin livs reise. I 9 uker skal hun være vekk. Hun kan bli frisk. Hun kan få et veldig Godt Nytt År. Jeg skal lage film i år som jeg skal være stolt av. Det skal også gjøre det til et Godt Nytt År. Planer er lagt, håp er sådd. Men ingen ting er sikkert. Jeg skal gjøre livet til dem rundt meg bedre. Forhåpentligvis også for mange som trenger alt jeg har, mer enn meg. Det gjør også at det blir til et Godt Nytt År. Jeg er lykkelig uvitende om mitt nye år. Jeg vet at det er så mye som kan skje og så mye jeg ikke kan påvirke. Samtidig vet jeg at om jeg skal få et Godt Nytt År, må jeg påvirke der jeg kan. Det er godt bare å forsøke.

Og takk til alle dere som gjorde året vi er ferdig med til et fint år. Takk for alle tankene og turene. Takk for sommer og takk for vinter. Takk for  all varmen jeg fikk fra gode klemmer og gode venner. Takk til Kent som våget å hoppe utfor stupet sammen med meg nok en gang. Takk til våre koner Maya og Siri som dyttet oss. Takk for en finurlig familie. Takk til alle dere jeg ikke kjenner som leser det jeg skriver.

Med tro på et Godt Nytt År for oss alle sammen ønsker jeg dere; Godt Nytt År

3 comments

  1. Tone Sagedal · December 31, 2017

    Riktig godt, nytt år til dere Tomm! Alle gode ønsker for 2018, spesielt krysser jeg fingrene for Maya og hennes reise. ❤️

  2. Birte lill · December 31, 2017

    Riktig godt nyttår til dere 😍 så ønsker jeg av hele mitt hjerte at Maya skal bli god ( eller i vert fall bedre) ❤

  3. tommetanker · December 31, 2017

    Takk. Og godt nytt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s